Sociala Medier

Det viktigaste av allt när man marknadsför sin verksamhet på sociala medier är kommunikation. Det ger dig möjligheten att nå ut till dina kunder och målgrupp i deras vardagsliv.

social media, Astute Web Group

Om du har ett företag och vill få det att växa, kan vi på Astute hantera dina nuvarande kampanjer och hjälpa dig att uppnå dina mål med sociala medier.

Våra marknadsundersökningar och kreativa idéer hjälper dig att utveckla din digitala närvaro samt bygger upp en optimal prestanda som når ut till dina kunder, samtidigt som vi bygger upp varumärkeskännedomen.

På Astute Web Group är vårt mål att utbilda dig hur du bäst kan använda dina sociala medier för att engagera dina kunder på en helt ny nivå!

Såhär fungerar våra funktioner för rykteshantering.

Övervakning av rykte – vi arbetar med källor från en tredje part för att kunna övervaka dina sociala medier och rapportera vad folk säger om ditt företag. Du kan även se länkar till sidorna där folk pratar om ditt företag på instrumentpanelen i programmet vi använder.

Ryktets uppbyggnad – det bästa sättet att dämpa eventuella negativa kommentarer är att uppmuntra dina kunder till att skriva positiva recensioner. Vi kan använda sociala medier till marknadsföring via mail för att uppmuntra och kan även hjälpa till med att publicera recensionerna på din hemsida.

Reagera på negativa kommentarer – vi kan hjälpa till med att marknadsföra de positiva för att pressa ner de negativa recensionerna.

Kontakta oss för mer information!